Η κάρτα Bonus MAT CLUB είναι γεμάτη προνόμια, προσφορές, δώρα και εκπλήξεις που ανανεώνονται συνεχώς. Αποκτήστε την τώρα στο αγαπημένο σας MAT SHOP και μείνετε συντονισμένες στο MAT BLOGZINE για όλες τις εξελίξεις!
Περισσότερα στο Blogzine!

Δώρα

Εκπλήξεις και δώρα από τη mat. fashion για τους κατόχους της κάρτας bonus mat. club! Επίσης ειδική έκπτωση την ημέρα των γενεθλίων σας.

Πρόσφορες

Οι κάτοχοι μπορούν να ενημερώνονται στο κάθε MAT SHOP για την τρέχουσα προσφορά. Επίσης απλά με την επίδειξη της κάρτας απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα μέσω επιλεγμένων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ενημέρωση

Αποκλειστική πληροφόρηση και προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις, τα fashion shows και τις δραστηριότητες της mat. fashion.

Κληρώσεις

Κάθε σαιζόν τα 2 πρώτα μέλη του club που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους βραβεύονται με πλούσια δώρα (σε όσα MAT SHOPS είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα επιβραβεύσεως αγορών με πόντους). Επίσης ηλεκτρονικές κληρώσεις χαρίζουν δώρα σε κατόχους της κάρτας bonus mat. club.

Υπηρεσίες Συμβούλου Μόδας

Σε συγκεκριμένα MAT SHOPS και συγκεκριμένες ημέρες παρέχεται εντελώς δωρεάν στους κατόχους της κάρτας bonus mat. club υπηρεσία styling από εξειδικευμένο σύμβουλο μόδας της mat. fashion. Έτσι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σύμφωνα με αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας και χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Η συνάντηση με το σύμβουλο μόδας γίνεται κατόπιν ραντεβού.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της mat. fashion στον αριθμό 210 2836400, για να πληροφορηθείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.matfashion.com/blog ή και να μας ακολουθήσετε στο Facebook www.facebook.com/matfashion

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας σας επικοινωνήστε με το κατάστημα που εκδόθηκε για ακύρωση και αντικατάσταση της. Επίσης σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων, παρακαλώ, ενημερώστε μας ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση: Αττική Οδός (παράπλευρος) και Ποσειδώνος, ΤΚ 14451, Μεταμόρφωση ή μέσω email στο: matclub@matfashion.com

Mat Club Όροι χρήσης
Handcrafted by Radial