Η mat. fashion δίπλα στο νέο μετρό σε Κορυδαλλό και Νίκαια!

Ευχάριστα νέα για τις mat. fashionistas που επισκέπτονται το κατάστημα mat. στην οδό Αθηνάς 57 στον Κορυδαλλό και το mat. outlet στη Νίκαια, Βοσπόρου 61 & Θείρων!

Από σήμερα η πρόσβαση στα δύο αγαπημένα μας καταστήματα γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη, καθώς ξεκινά η λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό, τόσο στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, όσο και στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια. Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων, λιγότερο από δύο λεπτά περπάτημα, από τους νέους σταθμούς του μετρό, τα δύο καταστήματα μας σας περιμένουν για να ανακαλύψετε όλη την καλοκαιρινή συλλογή και να την κάνετε δική σας με έως -60%!

Για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούριες matfashionistas, πρόκειται για δύο ιστορικά καταστήματα, καθώς ήταν τα δύο πρώτα καταστήματα της mat., με το κατάστημα της Νίκαιας να ανοίγει πρώτο το 1996 και το κατάστημα του Κορυδαλλού να υποδέχεται τις πρώτες mat. fashionistas το μακρινό 2002.

Μέτρο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Πλέον, οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί, καθώς το μετρό μας φέρνει πιο κοντά! Σας περιμένουμε στο κατάστημα mat. στον Κορυδαλλό και στο mat. outlet στη Νίκαια για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

Tags: , ,

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.