Η mat. fashion στο Spotify

Οι mat. fashionistas που έχουν βρεθεί έστω και σε ένα κατάστημα mat. το γνωρίζουν καλά: η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ατμόσφαιρας των αγαπημένων μας mat. stores, φτιάχνοντάς μας τη διάθεση σε κάθε εξόρμησή μας για shopping!

Γι’ αυτό, λοιπόν, η mat. fashion πλέον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις mat. fashionistas, όπου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τραγούδια της mat. στo Spotify! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ενα κλικ εδώ για να βρεις τον επίσημο λογαριασμό της mat. fashion, να διαλέξεις την playlist που ταιριάζει στη  διάθεσή σου και να δυναμώσεις την ένταση.

Η playlist matfashion – 2020 | Stores θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μέσα στο αγαπημένο σου mat. store, καθώς περιλαμβάνει τις ίδιες επιτυχίες που ακούς όταν επισκέπτεσαι οποιοδήποτε από τα 20 καταστήματα mat. στην Ελλάδα! Μπες, λοιπόν, στο shop.matfashion.com, πάτα play στο Spotify και απόλαυσε μία αναζωογονητική εμπειρία shopping μετά μουσικής!

Όμως, οι μουσικές εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Η mat fashion ζήτησε από αγαπημένους φίλους της με δυναμική παρουσία στον χώρο της μουσικής να ετοιμάσουν από μία playlist με τα αγαπημένα τους τραγούδια για να μας προτείνουν. Απόλαυσε μία soul funk και R&B βόλτα με 90’s πινελιές, φτιαγμένη από την soul queen Idra Kayne για τη mat.fashion με αγάπη! Αν πάλι έχεις πιο νοσταλγική διάθεση, η playlist με τις διαχρονικές ρομαντικές επιτυχίες που επέλεξε ο βαρύτονος Darko Todorovsky είναι ό,τι πρέπει για εσένα!

Tags:

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.