Νέα υπηρεσία: Personal Styling!

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τις φανατικές mat. fashionistas στα καταστήματα mat. στο the Mall Athens, στο Avenue, στον Πειραιά και στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη). H mat. fashion έχει ετοιμάσει μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία παροχής προσωποποιημένων στυλιστικών συμβουλών από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να απολαύσεις τη νέα δωρεάν υπηρεσία mat. personal styling, είναι να μας στείλεις ένα email στο styling@matfashion.com , αναγράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σου (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο), καθώς και το κατάστημα που σε εξυπηρετεί να επισκεφτείς (the Mall Athens: Χρήστος / Πειραιάς: Νικόλας / Τσιμισκή: Πασχάλης, Avenue: Τζώρτζης). Στη συνέχεια, θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού στο mat. store για μία αξέχαστη εμπειρία shopping, με μοναδικές προτάσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στο προσωπικό σου στυλ και τον σωματότυπό σου, ώστε να αναβαθμίσεις το look σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Τι περιμένεις, λοιπόν; Στείλε μας τώρα mail στο styling@matfashion.com και έλα να γνωριστούμε από κοντά και να σου προτείνουμε τα δικά σου αγαπημένα mat. σύνολα για κάθε περίσταση!

Tags: , ,

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.