Η Mat Fashion ξανά στο πλευρό της MDA Hellas

“Η πραγματική ομορφιά είναι αλλού”

Η Mat Fashion ξανά στο πλευρό της MDA Hellas

H MAT Fashion, για μια ακόμη φορά, υποστηρίζει τους σκοπούς της MDA Hellas, του σωματείου που στηρίζει τα άτομα με Νευρομυϊκές παθήσεις. Στην ιδιαίτερη εκδήλωση που οργανώθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης στις 20 Σεπτεμβρίου, 250 επιφανείς καλεσμένοι έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο δύσκολο έργο του σωματείου. Η MAT Fashion, παραμένοντας υποστηρικτής και αρωγός αυτών που βλέπουν την ομορφιά, πέρα και πίσω από την εμφάνιση, ήταν χορηγός της εκδήλωσης αυτής.

Μυρτώ Μονέδα, Costis, Βάνα Λαβίδα, Doctor Έκτορας Χατχηπαναγής, Μαριάνθη Μονέδα

Η πρωτοβουλία της MDA Hellas είναι μια αφορμή να θυμηθούμε όσα έχουν σημασία. Όπως ότι η πραγματική ομορφιά δεν βρίσκεται στα μεγέθη, ούτε στα συμβατικά πρότυπα, αλλά στο χαμόγελο, στην αυτοπεποίθηση, στην αισιοδοξία ότι όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν γιατί όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Σε μια εποχή που κάποιοι κάνουν καριέρα βασισμένη στη σκληρότητα και το body shaming, η MAT Fashion συνεχίζει να στηρίζει και να αναδεικνύει την πραγματική ομορφιά. Τις πραγματικές γυναίκες. Την πραγματική ζωή.

matfashion_mda-hellas_limni-vouliagmenis

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και κορυφώθηκε με την παρουσία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, Στέφανου Κορκολή και της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, που μας ταξίδεψαν στο δικό τους μουσικό σύμπαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κορκολής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, αφού η μητέρα του πάσχει από μυασθένεια Gravis.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Διάβασε περισσότερα στο παρακάτω link:

https://www.protothema.gr/life-style/article/824566/stefanos-korkolis-kai-sofia-manousaki-sto-annual-dinner-tou-mda-ellas-sti-limni-tis-vouliagmenis/

matfashion_mda-hellas

Tags: , , , ,

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.