Άση Μπήλιου: Αστρολογικές Προβλέψεις ’18

asimpiliou

Η Άση Μπήλιου, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού “HELLO” (τ.270), με κομμάτια από την χειμερινή συλλογή της mat.

Η αγαπημένη μας αστρολόγος, μας δίνει αναλυτικές προβλέψεις για το 2018. Διαβάστε παρακάτω.

 

matfashion-asimpiliou-hello1

matfashion-asimpiliou-hello2

matfashion-asimpiliou-hello3

matfashion-asimpiliou-hello4

Και για τα πλαίσια της συνέντευξης η Άση Μπήλιου, φωτογραφήθηκε φορώντας mat. >> A/W 2017-18 συλλογή

 

asimpilioy

Κριός
21 Μαρτίου- 20 Απριλίου
Το 2018 θα είναι µια ιδιαίτερη χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο πλανήτης που συνδέεται µε τη φιλοδοξία, ο Κρόνος, έχει πάρει ήδη θέση πολιορκίας προς το ζώδιό σας από τον Αιγόκερω, και καθοδηγεί τα βήµατά σας στον τοµέα της καριέρας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά, να αποδείξετε την αξία σας, αλλά µπορεί να φέρει και την ανταµοιβή για τους κόπους που έχετε καταβάλλει. Είναι η χρονιά που θα θελήσετε να βάλετε ισχυρές βάσεις στη ζωή σας, προσωπική και επαγγελµατική. Μέσα στο 2018 επηρεάζεστε όσοι έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήµερο. Εσείς θα έχετε τις περισσότερες ευκαιρίες να πάρετε προαγωγή ή να ξεκινήσετε δική σας δουλειά, µπορεί όµως να έχετε και προβλήµατα, είτε µε δύσκολους προϊσταµένους είτε µε κανονισµούς ή πολιτικές της εταιρείας που εργάζεστε. Και δε συζητάµε για τα φορτωµένα προγράµµατα και τις άπειρες ώρες εργασίας. Όµως, ο Δίας από τον Σκορπιό µέχρι το Νοέµβριο θα βοηθήσει να ανακάµψετε οικονοµικά, είτε επωφελούµενοι από ένα γάµο ή µια νέα συνεργασία είτε αποκτώντας κέρδη από επενδύσεις, µπόνους, χρηµατοδοτήσεις… Ακόµη και στα χρέη ο Δίας µπορεί να βοηθήσει να κάνετε καλύτερους διακανονισµούς. Πολύ πιο γενναιόδωρος σε όλα τα επίπεδα, ο Δίας από τον Τοξότη µετά τις 8 Νοεµβρίου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας!

Ταύρος
21 Απριλίου- 20 Μαΐου
Το 2018 θα είναι ισχυρή χρονιά για τα ερωτικά σας και γενικότερα για τον τοµέα του γάµου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Δίας έχει περάσει ήδη στον Σκορπιό από το 2017 και θα παραµείνει σ’ αυτό το ζώδιο µέχρι το Νοέµβριο του 2018. Έτσι, οι άλλοι στη ζωή σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα διαθέσετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην ερωτική σας ζωή, είτε αναζητάτε σύντροφο είτε είστε ήδη δεσµευµένοι. Αν είστε σε µια δύσκολη και ίσως όχι ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση, µε την επιρροή του Δία θα καταφέρετε να βγείτε πιο εύκολα και, φυσικά, να την αντικαταστήσετε µε κάτι πιο υγιές. Αν η σχέση ή ο γάµος σας πέρασε κρίση, ο Δίας στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας έχει τη δύναµη να αντιστρέψει την κατάσταση και να επαναφέρει την ηρεµία, την ισορροπία και την ευτυχία. Το βασικότερο όλων είναι ότι εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε ευκαιρίες στους άλλους και στον έρωτα, όσο κι αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν. Φυσικά, αν είστε µόνοι/µόνες, το 2018 θα είναι η ιδανική χρονιά για να βρείτε ένα έτερον ήµισυ που θα σας ταιριάζει, θα σας προσέχει και θα το ερωτευτείτε! Σηµαντικό είναι το 2018 και για έναν ακόµη λόγο, καθώς θα ανασάνετε στον οικονοµικό τοµέα και θα σταθεροποιήσετε τα επαγγελµατικά σας.

Δίδυμοι
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Η έξοδος του Κρόνου από τον Τοξότη, που επηρέασε τα τρία τελευταία χρόνια µε πίεση και τη δική σας ζωή, θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε! Το 2018 έχει σαφώς πολύ λιγότερες απαιτητικές στιγµές και προσφέρει µεγαλύτερη εύνοια, ιδιαίτερα από το Μάιο µέχρι το Νοέµβριο, εξαιτίας της πολύµηνης παρουσίας του Άρη στον Υδροχόο, που ευνοεί τα νέα σας σχέδια, τα ταξίδια, τις σπουδές, τα επαγγελµατικά. Φέτος ο Δίας θα βρίσκεται στο Σκορπιό µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου, ζώδιο αρκετά «ξένο» προς το δικό σας, αλλά αυτό δε σηµαίνει ότι δε θα επωφεληθείτε από την παρουσία του. Στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα βοηθήσει ιδιαίτερα στους τοµείς της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας. Τώρα µπορείτε να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να βάλετε την άσκηση στην καθηµερινότητά σας ή να αντιµετωπίσετε επιτυχώς ένα πρόβληµα υγείας. Ακόµη, θα βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να επιτύχετε τους στόχους σας στα επαγγελµατικά, να αναβαθµίσετε το περιβάλλον ή τα εργαλεία της δουλειάς σας, να αγοράσετε νέο εξοπλισµό προκειµένου να συµβαδίζετε µε την πρόοδο της τεχνολογίας, να βελτιώσετε τις σχέσεις µε τους συνεργάτες σας και να επεκτείνετε, ίσως, τη δουλειά σας. Όσο για το τελευταίο δίµηνο, θα βοηθήσει εξαιρετικά τον τοµέα των σχέσεων, του γάµου και των συνεργασιών.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Το 2018 έχει στις αποσκευές του όλα όσα επιθυµείτε για να νιώσετε ότι εξελίσσεστε, γίνεστε πιο δυνατοί και ευτυχισµένοι. Ο Δίας µέχρι τις 8 Νοεµβρίου στο Σκορπιό, στον τοµέα που αφορά τον έρωτα, τη δηµιουργία, τα παιδιά και τη διασκέδαση, θα τονώσει το ενδιαφέρον σας για τα παραπάνω. Στην πραγµατικότητα θα ικανοποιήσει το παιδί που κρύβει ο καθένας µέσα του κι αυτό από µόνο του είναι µεγάλη χαρά! Ακόµη κι αν έχετε απογοητευθεί στο παρελθόν από τον έρωτα και τις σχέσεις σας, φέτος δε θα µείνετε παραπονεµένοι. Αν είστε µόνοι/µόνες, ο Δίας θα φέρει στο δρόµο σας τη σωστή στιγµή αυτόν που περιµένατε ίσως και χρόνια, γι’ αυτό αρχίστε να κυκλοφορείτε όσο γίνεται περισσότερο και, φυσικά, να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριµίες. Θα έχετε σχεδόν 10 µήνες για να βρείτε κάτι που να σας συναρπάζει, αλλά να έχει και προοπτικές για µια σωστή και µακρόχρονη σχέση. Αλλά κι εσείς που είστε σε νεότερη ηλικία και σας ενδιαφέρει περισσότερο το παιχνίδι και το φλερτ, µέσα στη χρονιά θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να ανταποκριθούν στα αισθήµατά σας και να φλερτάρετε! Από την αρχή της χρονιάς θέση απέναντι στο ζώδιό σας έχει πάρει και ο Κρόνος, κάνοντας πιο σοβαρές τις προοπτικές µιας σχέσης ή µιας επαγγελµατικής συνεργασίας. Το 2018 θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσµατα στον τοµέα των σχέσεων, αλλά στο τέλος του θα µείνουν δίπλα σας µόνο όσοι σας αξίζουν πραγµατικά.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου
Το 2017 δεν ήταν κακή χρονιά για τους περισσότερους από εσάς, µολονότι υπήρξαν διάφορα γεγονότα που σας ανάγκασαν να κοιτάξετε τη ζωή σας µε διαφορετικό τρόπο και να προσαρµοστείτε. Συνήθως οι αλλαγές είναι αποτέλεσµα των εκλείψεων, οι οποίες ούτε φέτος θα λείψουν, µολονότι είναι η τελευταία χρονιά που σας επηρεάζουν τόσο πολύ µέσα στη δεκαετία. Οι εκλείψεις λειτουργούν µε τρόπο δυναµικό και δηµιουργούν συνθήκες αλλαγών, κάποιες φορές ξαφνικών, αλλά και σηµαντικών για την πορεία της ζωής. Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν πραγµατοποιούνται τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αυτό δε σηµαίνει ότι θα είναι αρνητικά τα πράγµατα αυτές τις περιόδους. Κάποιοι ίσως παντρευτείτε, άλλοι µπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να πάρετε το σπίτι των ονείρων σας, να αποκτήσετε τη δουλειά που στοχεύατε µια ζωή. Ακόµη όµως και τα ευχάριστα στην περίοδο των εκλείψεων συνοδεύονται από αναστάτωση. Το µόνο που δεν µπορείτε να κάνετε, είναι να προγραµµατίσετε τη ζωή σας, καθώς δεν επιτρέπονται τέτοιες πολυτέλειες. Όµως, κάποιες φορές και η έκπληξη έχει τη γοητεία της. Σηµαντικός τοµέας το 2018 είναι αυτός του σπιτιού, µε τον Δία να υποστηρίζει µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου σθεναρά µια µετακόµιση ή µια αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον. Τα καλύτερα όµως το 2018 τα φυλάει για το τελευταίο δίµηνο, µε τον Δία σε θέση απόλυτης στήριξης από τον Τοξότη!

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Το 2018 έρχεται να σας γλυκάνει µετά από µια δύσκολη και απαιτητική τριετία. Ο Δίας, στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου, σίγουρα θα «θρέψει» το ανήσυχο µυαλό σας. Θα θέλετε να µάθετε περισσότερα, να συζητήσετε, να σκεφτείτε, να διαπραγµατευτείτε, να επικοινωνήσετε και, κυρίως, να ταξιδέψετε! Το 2018 υπόσχεται να σας προσφέρει περισσότερη πνευµατική τροφή από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Κάποιοι από εσάς ίσως ξανακαθίσετε στα θρανία, είτε για επαγγελµατικά σεµινάρια, επιµόρφωση, τεχνική και ειδική κατάρτιση είτε για να τελειώσετε σπουδές ή να µάθετε µια ξένη γλώσσα, υπολογιστές, ίσως και οδήγηση. Αν ασχολείστε µε τα ΜΜΕ, το γράψιµο, τις εκδόσεις, τον τουρισµό, την εκπαίδευση, θα είναι µια γεµάτη θετικές προκλήσεις και ανταµοιβές χρονιά. Ακόµη, θα διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και, αν είστε µόνοι/µόνες, ίσως βρείτε ένα νέο έρωτα σε κάποιες από τις αναζητήσεις ή τα ταξίδια σας. Η φιλική πλέον θέση του Κρόνου στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, να κάνετε µια µακρόχρονη σχέση αν είστε µόνοι, να γευτείτε επίσης το δώρο της απόκτησης ενός απογόνου, αν είναι στα σχέδιά σας. Καιρός για ανασύνταξη σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για καινούργια όνειρα! Πολλά απ’ αυτά θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε πριν εκπνεύσει το 2018!

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Ο Δίας στο ζώδιό σας πέρυσι ενίσχυσε την πίστη σας ότι µπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς ιδιαίτερο πρόβληµα, και τώρα ετοιµάζεστε να «ρευστοποιήσετε» την επιρροή του, κυρίως στον οικονοµικό τοµέα. Το φως στο τέλος του τούνελ έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται και µέσα στο 2018 θα το συνειδητοποιήσετε ακόµη πιο έντονα. Στο 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ο Δίας, µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου, θα δώσει ώθηση να βελτιώσετε τις οικονοµικές συνθήκες της ζωής σας. Αυτό δε σηµαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσετε το λαχείο, αλλά ότι θα ανταµειφθείτε για τις ικανότητες, τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλλει, την εµπειρία, την αφοσίωση ή τα ρίσκα που πήρατε. Για να µπορέσετε να εκµεταλλευτείτε πλήρως την επιρροή του Δία, κάντε µια έρευνα στην αγορά εργασίας, τολµήστε να ζητήσετε αύξηση, διαπραγµατευτείτε µε αυτοπεποίθηση αυτά που αξίζετε. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό σηµατοδοτεί ένα νέο κύκλο οικονοµικής άνθισης, γι’ αυτό µην αφήνετε ταλέντα και εµπειρία ανεκµετάλλευτα! Εκτός από τον Δία, θα έχετε και την επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω –ειδικά αν είστε γεννηµένοι στο πρώτο δεκαήµερο– που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα απαιτεί προσεκτικά βήµατα, µεγαλύτερη φροντίδα για την οικογένειά σας και γερές βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Το 2018 σηµατοδοτεί την εκκίνηση µιας καταπληκτικής χρονιάς, η οποία θα µπορούσε κάλλιστα να είναι από τις πιο σηµαντικές της ζωής σας για τις ευκαιρίες επέκτασης και εξέλιξης που θα φέρει. Βλέπετε, ο πλανήτης που χαρίζει ανάπτυξη και επιτυχία, κάνει ακόµη και θαύµατα, ο Δίας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου. Έτσι, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και εξωστρεφείς. Το 2017 ήταν µια χρονιά προετοιµασίας για κάποιους από εσάς, για τα καινούργια και σηµαντικά που θα έρθουν µέσα στο 2018. Κάποιες φορές ο Δίας περνάει από πάνω µας και στην ουσία µεγεθύνει τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόµαστε, και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Το αισιόδοξο είναι ότι πάντα φέρνει στη ζωή µας µια ευκαιρία ελευθερίας, λύτρωσης και προόδου. Ακόµη κι αν δεν το συνειδητοποιούµε τη στιγµή που συµβαίνει, µέσα στα επόµενα χρόνια θα κοιτάτε πίσω στο 2018 σαν µια χρονιά που άλλαξε τα δεδοµένα στη ζωή σας! Για άλλους επειδή βρήκαν τη δουλειά των ονείρων τους, για κάποιους επειδή παντρεύτηκαν ή απαλλάχτηκαν από έναν κακό γάµο, για ένα απόγονο, για µια επιτυχία σε σπουδές ή στην καριέρα, για ένα ταξίδι που θα χαραχτεί στη µνήµη σας, για το µεγάλο έρωτα που ήρθε, εκεί που είχατε χάσει όλες τις ελπίδες σας!

Τοξότης
23 Νοεμβρίου  – 21 Δεκεμβρίου
Καλωσορίστε µια πραγµατικά πιο ανέµελη χρονιά σε σχέση µε τα τρία τελευταία χρόνια, που ο Κρόνος στο ζώδιό σας δε σας επέτρεψε πολλές στιγµές χαράς και αισιοδοξίας. Πλέον, πιο ώριµοι και σοφοί, θα έχετε µπροστά σας µια χρονιά για να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος και να ανασυντάξετε τις δυνάµεις σας. Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται το µεγαλύτερο µέρος της χρονιάς στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον Σκορπιό, και θα σας βοηθά από εκεί να θέσετε τις βάσεις για ένα νέο τρόπο ζωής. Ο 12ος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο, τα όνειρα, τη διαίσθηση, την υγεία της ψυχής αλλά και του σώµατος, και όλα αυτά µπορεί να τα ενισχύσει µε το πέρασµά του πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, το Νοέµβριο του 2018. Οι σηµαντικές αλλαγές της χρονιάς θα συµβούν κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, θα κυοφορηθούν φέτος, ώστε όταν περάσει ο Δίας στο ζώδιό σας να γίνουν δηµιουργία. Η επιρροή του Δία στο 12ο οίκο σας είναι σαν να έχετε στο πλευρό σας έναν φύλακα-άγγελο, που θα βοηθήσει να γλιτώσετε από τα χειρότερα, αλλά και να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος. Το τελευταίο δίµηνο της χρονιάς ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας κάνει πιο αισιόδοξους, να σας χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και την ευκαιρία να αγγίξετε το όνειρο, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελµατική σας ζωή.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Έχετε µεγάλα σχέδια, όνειρα και προσδοκίες για το 2018, κι αυτό σηµαίνει ότι πρέπει να είστε διατεθειµένοι να δουλέψετε σκληρά για να τα πραγµατοποιήσετε. Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας ήδη από τις 20 Δεκεµβρίου 2017, όλα γίνονται, αλλά όχι χωρίς κόπο. Φέτος ο Κρόνος θα επηρεάσει τους γεννηµένους στο πρώτο δεκαήµερο. Εσείς θα κάνετε τα ξεκαθαρίσµατά σας σε σχέσεις, δουλειές και θα έχετε την απαραίτητη φιλοδοξία για να ανέβετε ακόµη πιο ψηλά. Ξέρετε καλά, όµως, ότι δε φτάνει η δουλειά για να πετύχετε, χρειάζεται να σας χαµογελά και η τύχη! Κι αν µη τι άλλο, το 2018 είναι η χρονιά που η καλή σας τύχη θα βρίσκεται περισσότερο στο πλευρό σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα µεγάλο στόχο ή όνειρό σας! Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα καλύτερά της και οι φίλοι κοντά σας για να βοηθήσουν να πραγµατοποιηθούν οι επιθυµίες σας. Ο Δίας στον Σκορπιό µέχρι τις αρχές Νοεµβρίου κάνει τη φιλία ιδιαίτερα σηµαντική και µάλιστα πολλές ευκαιρίες προκύπτουν τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα µέσω φίλων! Ακόµη, είναι µια χρονιά που θα συµµετέχετε περισσότερο σε οµαδικές δραστηριότητες ή στα κοινά και ίσως θα θέλετε να ξεχωρίσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Το 2018 σκεφτείτε πιο πολύ το «εµείς» παρά το «εγώ» και θα έχετε σίγουρη επιτυχία. Ακόµη, σκεφτείτε πώς µπορείτε να αξιοποιήσετε ταλέντα και ικανότητες που έχετε αφήσει ανεκµετάλλευτα.

Yδροχόος
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Το 2018 θα είναι µια χρονιά γεµάτη σασπένς για το ζώδιό σας, καθώς ο Άρης θα µείνει πολλούς µήνες στο ζώδιό σας από τα µέσα Μαΐου µέχρι τα µέσα Νοεµβρίου.Επίσης, οι περισσότερες εκλείψεις θα πραγµατοποιηθούν στο ζώδιό σας και στο απέναντί σας του Λέοντα, ενώ θα έχετε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές καταστάσεις. Η χρονιά επιτρέπει να εδραιώσετε καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελµατικό στίβο και στον κοινωνικό σας περίγυρο και να ενδυναµώσετε την ικανότητά σας να σκέφτεστε θετικά. Ο Δίας στον Σκορπιό µέχρι το Νοέµβριο, δηλαδή στον τοµέα της καριέρας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, µπορεί να κάνει θαύµατα. Θα δείτε µέσα στο 2018 να ανοίγουν πόρτες πιο εύκολα για εσάς, ενώ οι ευκαιρίες να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία, να στήσετε τη δική σας επιχείρηση, να πάρετε προαγωγή και αύξηση ή να γίνετε πιο γνωστοί µέσω της δουλειάς σας, θα είναι πολλές. Αρκεί να έχετε τα µάτια ανοιχτά! Οι εκλείψεις και το 2018, κυρίως αυτές του πρώτου διµήνου, αλλά και του Ιουλίου-Αυγούστου, φέρνουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας, κυρίως στον τοµέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα δηµιουργηθούν νέα δεδοµένα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, ενώ κάποιοι µπορεί να βρείτε το µεγάλο έρωτα ή να προχωρήσετε σ’ ένα γάµο ή και σε µια πολλά υποσχόµενη επαγγελµατική συνεργασία. Το µόνο που πρέπει να µην ξεχάσετε, είναι η καλή σας υγεία και φυσική κατάσταση. Θέλουν φροντίδα.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Το 2018 θα πάρετε αρκετές και σηµαντικές αποφάσεις, κάποιες εκ των οποίων θα αλλάξουν ίσως για πάντα τη ζωή σας. Εκ φύσεως είστε ευπροσάρµοστοι και γνωρίζετε πολύ καλά ότι η επιβίωση και η εξέλιξή σας είναι άµεσα εξαρτώµενη από το να προσαρµόζεστε κάθε φορά σ’ ένα περιβάλλον που αλλάζει συνέχεια. Σας ιντριγκάρει ούτως ή άλλως η ιδέα της αλλαγής και αυτή τη χρονιά, αν µη τι άλλο, το σύµπαν συνωµοτεί για να κάνετε αρκετές. Ο Δίας στον Σκορπιό, από το ξεκίνηµα µέχρι το Νοέµβριο, θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που συνδέεται µε τις ανώτατες σπουδές, τα σεµινάρια, τη γνώση γενικότερα, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις νοµικές υποθέσεις. Το 2018 είναι µια εξαιρετική χρονιά για να διευρύνετε τους πνευµατικούς σας ορίζοντες, να τελειώσετε σπουδές ή να τις ξεκινήσετε, ανάλογα µε την ηλικία σας, να κάνετε µετεκπαίδευση στο εξωτερικό ή να παρακολουθήσετε σεµινάρια για να ενισχύσετε τις γνώσεις και το βιογραφικό σας. Σε ό,τι έχει να κάνει µε την καριέρα, το εµπόριο, οι συνεργασίες µε ξένους, οι εκδόσεις, ο τουρισµός, το διαδίκτυο µπορεί να κρύβουν σοβαρά οφέλη, ιδιαίτερα οικονοµικά. Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό δε θα βοηθήσει µόνο να πάρετε µια προαγωγή ή ξεκινήσετε δική σας δουλειά, αλλά και να επεκτείνετε τη φήµη σας. Κυρίως θα βοηθήσει να βρείτε νόηµα σ’ αυτό που κάνετε ή να ανακαλύψετε την πραγµατική σας κλίση στον επαγγελµατικό τοµέα. Φυσικά, το 2018 θα µπορούσε να είναι και µια χρονιά µε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Ακόµα και ο έρωτας µπορεί να κρύβεται σε µια ξένη χώρα!

 

πηγή: περιοδικό HELLO! τεύχος 270

 

Tags: , , , , , ,

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.